| | Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Darth_Radim High Jedi General

Poeet p?íspivku: 541 Registration date: 04. 10. 09
 | Předmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes Fri Nov 27 2009, 14:20 | |
| |
|
 | |
Kiaayla High Jedi General

Poeet p?íspivku: 3224 Age: 31 Vyznamenání: Master Assassin Registration date: 28. 09. 09
 | Předmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes Fri Nov 27 2009, 16:51 | |
| No jo ona je tam jen v rekla mě a pak jí vezeš tou šachtou nahoru. Já mám štěstí, páč za Kita se tam hrát dá  a Lumča s Aaylou + Plo taky nejsou špatný - Plo je drsnej  |
|
 | |
Aggofan Sithský lord

Poeet p?íspivku: 278 Vyznamenání: Věrný Mandalorian Registration date: 02. 03. 11
 | Předmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes Thu Mar 31 2011, 16:29 | |
| Neví někdo kde je nějakej crack na to.Stáhnul sem si to přes odkaz na týhle stránce http://www.starwarsmaster.estranky.cz/clanky/star-wars-republic-heroes.html ale ten mi nefunguje tak jestli někdo neví kde bych ho našel. |
|
 | |
Esme du Feu Handmaiden

Poeet p?íspivku: 1146 Age: 18 Vyznamenání: Potanova služebnice Registration date: 16. 07. 10
 | Předmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes Mon Aug 22 2011, 12:00 | |
| ted to hraju a narozdil od serialu me to bavi  ) _________________ *Winter is coming*
|
|
 | |
Darth Loki Adept

Poeet p?íspivku: 49 Registration date: 13. 08. 11
 | Předmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes Mon Aug 22 2011, 12:15 | |
| Já mám doma originál, takže se mám celkem dobře. Hra je docela dobře graficky zpracovaná... |
|
 | |
Esme du Feu Handmaiden

Poeet p?íspivku: 1146 Age: 18 Vyznamenání: Potanova služebnice Registration date: 16. 07. 10
 | Předmět: zamerovani Tue Aug 23 2011, 12:47 | |
| mam otazku  ...ja to hraju ve dvou (pritel na compu, ja na gamepadu)...vsechno ve hre funguje normalne, az na to, ze se mi vubec nezobrazuje zamerovani (sem player 2)--pritelovi to funguje normalne, zameruje mysi....je to pro me docela dost nevyhoda, hlavne kdyz sem v clone modu, tak prakticky strilim dokola nebo proste nahodne.... zajima me jestli to zamerovani u toho gamepadu vubec de, a pokud jo, tak jak....vim ze muzu pouzit i ty packy na to strileni, ale ze by to zamerovalo, to taky ne... _________________ *Winter is coming*
|
|
 | |
Super Trooper ARC trooper

Poeet p?íspivku: 154 Vyznamenání: Madaile od Galactické Republiky za Odvahu Registration date: 22. 07. 11
 | Předmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes Sun Sep 04 2011, 19:13 | |
| Já tu hru nemam ale jednou bych jí chtěl viděl jsen Zrailer a je to fakt super |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes Sun Sep 04 2011, 19:25 | |
| Neskodilo by trochu lepe psat, sem tam naka ta carka, sem si to musela precist 3x abych pochopila co si chtel rict.. jinak staci setrit trochu a muzes si ji koupit ne? popr. se poptat kamaradu a hru si pujcit.. |
|
 | |
Cody Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147 Age: 400 Vyznamenání: Poslední svého druhu. Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes Sun Sep 04 2011, 19:37 | |
| Mam jí doma a je spousty jiných a lepších her. |
|
 | |
| | Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes | |
|