WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorZpráva
Darth_Radim
High Jedi General
High Jedi General

Poeet p?íspivku: 541
Registration date: 04. 10. 09

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes   Fri Nov 27 2009, 14:20

Tak ji zkus a uvydíme. Laughing

LOL já nechápu proč v te hře jsou takové kraviny. Například velké helmy a spoustu dalších věci. Helmy jsou mi naprt takové velké krávy budu nosit. Houby z trouby !! Laughing Laughing

Ale zato Lumča tam vypadala pěkně jako Ashooka a taky Aylaa Zaně jsem si zahrál rád. Kromě Ashooky to nešlo. Štve mě že tam nebyla hrací postava Padme zaní bych hrál furt kdyby to šlo. Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
Kiaayla
High Jedi General
High Jedi General

Poeet p?íspivku: 3224
Vyznamenání: Master Assassin
Registration date: 28. 09. 09

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes   Fri Nov 27 2009, 16:51

No jo ona je tam jen v rekla mě a pak jí vezeš tou šachtou nahoru.
Já mám štěstí, páč za Kita se tam hrát dá Twisted Evil a Lumča s Aaylou + Plo taky nejsou špatný - Plo je drsnej Cool
Návrat nahoru Goto down
http://ninykovystranky.roflforum.net/forum.htm
Aggofan
Sithský lord
Sithský lord

Poeet p?íspivku: 278
Vyznamenání: Věrný Mandalorian
Registration date: 02. 03. 11

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes   Thu Mar 31 2011, 16:29

Neví někdo kde je nějakej crack na to.Stáhnul sem si to přes odkaz na týhle stránce http://www.starwarsmaster.estranky.cz/clanky/star-wars-republic-heroes.html ale ten mi nefunguje tak jestli někdo neví kde bych ho našel.
Návrat nahoru Goto down
Esme du Feu
Handmaiden
Handmaiden

Poeet p?íspivku: 1146
Vyznamenání: Potanova služebnice
Registration date: 16. 07. 10

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes   Mon Aug 22 2011, 12:00

ted to hraju a narozdil od serialu me to bavi Smile)

Adept
Adept

Poeet p?íspivku: 49
Registration date: 13. 08. 11

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes   Mon Aug 22 2011, 12:15

Já mám doma originál, takže se mám celkem dobře. Hra je docela dobře graficky zpracovaná...
Návrat nahoru Goto down
http://stargate-luma.blog.cz
Esme du Feu
Handmaiden
Handmaiden

Poeet p?íspivku: 1146
Vyznamenání: Potanova služebnice
Registration date: 16. 07. 10

PříspěvekPředmět: zamerovani   Tue Aug 23 2011, 12:47

mam otazku Smile...ja to hraju ve dvou (pritel na compu, ja na gamepadu)...vsechno ve hre funguje normalne, az na to, ze se mi vubec nezobrazuje zamerovani (sem player 2)--pritelovi to funguje normalne, zameruje mysi....je to pro me docela dost nevyhoda, hlavne kdyz sem v clone modu, tak prakticky strilim dokola nebo proste nahodne.... zajima me jestli to zamerovani u toho gamepadu vubec de, a pokud jo, tak jak....vim ze muzu pouzit i ty packy na to strileni, ale ze by to zamerovalo, to taky ne...

ARC trooper
ARC trooper

Poeet p?íspivku: 154
Vyznamenání: Madaile od Galactické Republiky za Odvahu
Registration date: 22. 07. 11

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes   Sun Sep 04 2011, 19:13

Já tu hru nemam ale jednou bych jí chtěl viděl jsen Zrailer a je to fakt super
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 25385
Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :)
Registration date: 17. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes   Sun Sep 04 2011, 19:25

Neskodilo by trochu lepe psat, sem tam naka ta carka, sem si to musela precist 3x abych pochopila co si chtel rict..
jinak staci setrit trochu a muzes si ji koupit ne? popr. se poptat kamaradu a hru si pujcit..

haf
Nas velecteny a vsemi uctivany Hlavni admin je hezky, vtipny, mily, hodny, chytry, sikovny a ma moc rad svou Packu.. Smile
Vivat Itchy cheers Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Cody
Mandalorian Trooper
Mandalorian Trooper

Poeet p?íspivku: 7147
Vyznamenání: Poslední svého druhu.
Registration date: 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes   Sun Sep 04 2011, 19:37

Mam jí doma a je spousty jiných a lepších her.
Návrat nahoru Goto down

Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 5 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Star Wars Hry-