WebPříjemCalendarFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorZpráva
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

Poeet p?íspivku: 2441
Vyznamenání: Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date: 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall   Sun 26 Apr - 8:58

Vesmír - Bitva
Ano pane...
Ozvalo se z vysílačky a ARC letěli na loď přičemž ničili droidy...
Potom se dva supí droidi nalepili na tvou záď a nemilosrdně pálili...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan

Poeet p?íspivku: 66
Registration date: 26. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall   Sun 26 Apr - 19:13

Vesmír - Bitva

Když po mě ty supí droidi stříleli snažil jsem se jim uhejbat tam a sem, dělal sem vývrtky a tak, ale ty droidy ne a ne sundat...
Napadlo mě, že když dou takhle špatně sundat zkusim je navést na jejich loď.Letěl jsem směrem k lodi, ale ta loď mě špatně pouštěla k sobě jen co jsem se přiblížil málem jsem jednu schytal.
Ale v duchu jsem si řikal supí droidi nemyslí jsou to jen plechovky ne?...A z vysílačky se ozval pilot Arc a supí drodi se pokoušel zničit....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall   Mon 27 Apr - 13:30

Vesmír - Bitva
Klonový pilot splnil co řekl a zničil ty supí droidy...Útočili jste na separatistickou lod ale supí droidi také útočili na republikový křižník a separatisti měli výhodu...
Bylo jich víc a měli méně poškozenou loď až dali republikoví admirálové zavelet k ústupu...
Droidí flotila útočila na Acclamator a ten jen stěží bránil a vy jste vletěli zpět do hangáru,a šel jsi do velitelství...
Tam seděli admirálové a vymýšleli taktiku...
Máme jen poslední šanci...Zkusit atakovat separatistickou loď zevnitř...Přecejenom je to malá šance,protože oni nám ruší signál a zničili nám hyperprostorové motory...Takže...Vy dva jediove půjdete s dvěma elitními skupinami vyřadit jejich štíty a můžete i zničit můstek...
Když řekl "dva jediove" tak v tobě hrklo...
Ze stínů vystoupila postava v kápi a potom kápi sundala...
Stála před tebou Lera a byla úplně v pořádku...
Jdeme na to ne??
Řekla Lera a usmála se...
Vysadí vás tam LAAT/i které se potom zapojí do bitvy ve vesmíru a bude bránit loď...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan

PříspěvekPředmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall   Mon 27 Apr - 13:56

Vesmír - Bitva

Tak já a Lera jsme šli k těm LAAT/i a cestou sem si s ní povídal.
Šli jsem svižnějším krokem a já si uvědomoval, že Lera je zpátky a byl sem moc rád.Byl sem nadšenej, že Lera je zpátky a, že budem teď dělat hodně věcí společně.
Měl sem o ní strah jestli to přežila a koukám, že jo a je víc než fit.

Koukl jsem se na ní, ale ona muj pohled neopětovala.
Pokračovali jsme k tomu LAAT/i až sme k němu došli nastoupili a připravovali se na odlet...
Pak se zavřeli dveře v LAAT/i a vyrazili jsme...
Konečně jsme vyrazili pryč do srdce boje, a dokonce je to jen na nás, takže jim ukážeme jak se to dělá.
LAAT/i letělo blíž a blíž k lodi separatistů muselo, ale davat pozor, protože se na nás lepili i ostatní droidi, ale střelci je sundali.
Blížili jsme se k hangáru a v tu chvíli sme to zrovna dostali do praví části LAAT/i kde sem stál...
Měl jsem štěstí, ale trochu mě to škráblo a trochu sem krvácel, ale jen sem si to zavazal kusem látky z mího roucha a bylo to o.k.
V tom LAAT/i projelo zkrz štít hangaru a bylo to jen na nás....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall   Mon 27 Apr - 14:10

Separatistická loď
Kloni stříleli po droidech,kteří měli mnohonásobnou převahu...
Lera však jenom mávla rukou a všem droidum se zmačkala hlava a padli na zem...
Potom jste šli do šachty a vylezli jste na rozcestí,kde jedna cesta vede na můstek a druhá ke štítům...
Ale najednou vás napadly droideky zezadu a Lera nestihla zapnout světelný meč a jedna rána ji trefila do nohy...
Potom jste se bránili až jedna střela,kterou jsi nestihl ti zničila světelný meč a byl jsi bezbranný...
Pár střel letělo na tebe ale Lera se před ně postavila a pár střel odrazila a jedna ji trefila do hrudi...
Lera se ještě chvíli bránila a potom padla na zem...
Droidekám štíty už nevydržely palbu a bylly zničeny...
Lera ti dala svůj meč a potom zemřela...
Na meči byla její krev...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan

PříspěvekPředmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall   Mon 27 Apr - 14:22

Separatistická loď

Koukl jsem se na Leru jak tam leží na zemi a nehýbe se..
Přikulhal jsem k ní a koukl se na její meč..Popadla mě zlost když sem viděl co ty plechovky udělali Leře.
Všechni droidi co uvidim za TOHLE! zemřou to ti mužu slíbit, říkal jsem si v hlavě a bylo mi jasný, že musim najít strojovnu lodi a zbytek klonových jednotek a zničit generátory.
Tak jsem vstal vzal Leru do naruče a došel jsem k bodu setkaní s jednotkami klonů s Lerou v náručí.
Vojáku vemte tu jedijku k LAAT/i a dejte ji dovnitř a pak se vraťe nechci ji tu nechávat.Potom co sem mu to řekl, ji vzal a odnesl ji tam.
Vzal sem zbytek jednotky a pokračoval bez Lery a hledali jsme strojovnu, ale zas se na nás vyřítila skupina droidů...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander

PříspěvekPředmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall   Sat 16 May - 9:47

Separatistická loď
Droidů bylo všude víc a víc a vy jste to taky víc a víc nestíhali....
Pane tudy...
Řekl jeden klonovaný voják a otevřel poklop od větrací šachty...
Všichni jste vlezli dovnitř a potom jste pokračovali k můstku...
Rozdělili jste se a ty sám jsi šel k generátoru a kloni šli vyčistit můstek...
U generátoru stála postava v černé kápi a byla tobě otočená zády...
Potom se náhle otočila a sundala kápi a ty jsi viěl před sebou Hraběho Dooku...
ÁÁÁ...Riven Fall...Čekám tu na tebe...Ten váš útok je beznadějný...Stejně nemůžete uspět...A prosím neutíkej přede mnou...Najdu si tě...
Řekl Dooku a zažgavil světelný meč...
Potom se rozběhl ve velké rychlosti proti tobě...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan

PříspěvekPředmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall   Mon 18 May - 17:36

Separatistická loď

Jak na mě Dooku běžel myslel jsem na tu nenávist a nato proč Lera zemřela.A čekal jsem kdy bude vhodná příležitost.
Dooku na mě zaútočil, ale uhnul jsem mu....
Pak jsem se na něj koukl a snařil jsem se ho zasahnout, ale v umění meče byl hodně dobrý.
Pak sem promluvil:Já utíkat nehodlám, ale hodlám to zkoncovat..
A bojoval jsem dál.....
Návrat nahoru Goto down

Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 5 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game ::         -