| | Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall | |
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Checkman Clone Commander

Poeet p?íspivku: 2441 Vyznamenání: Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Fri 2 Jan - 13:46 | |
| Republiková loď - Orbita Geonosis Byl jsi vybrán na záchranou misi na Geonosis zachránit Obi-Wana Kenobiho,Anakina Skywalkera a senátorku Amidalu z Naboo... Byl jsi nachystán v lodi spolu s další dvoustovkou jediu také připravených... Bylo to pár let od akce na Correlii a od té doby jsi rytíř jedi a Lera je také rytíř jedi a ty máš oboustraný meč kdežto ona zůstala u normálního meče akorát s modrou čepelí... Mistr Windu šel zhruba doprostřed místnosti a řekl:Jdeme zachránit Obi-Wana Kenobiho,Anakina Skywalker a senátorku Amidalu... |
|
 | |
Riven Fall Padawan

Poeet p?íspivku: 66 Age: 18 Registration date: 26. 12. 08
 | Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Fri 2 Jan - 14:33 | |
| Republiková loď - Orbita Geonosis:
Když jsem tak stál mezi těmi jedii už jsem věděl, že určitě mezi ně patřím.Stál jsem tam ani nemukl a čekal až doletíme na Geonosis.Hm..Tato mise je asi opravdu důležitá, když tolik jediů letí na záchranu Obi-Wnana Kenoboho, Anakina Skywalkera a senátorku Amidalu...Zdálo se mi, že konečně jsem na pravém místě kde mohu pomoci. Už jsem chtěl tam dolů do srdce toho boje, ale musel jsem počkat. .A koukl jsem se na Leru a řekl:Hele hodně štěstí tam dole a uvidíme se tam.Řekl jsem Leře a pak jse připravoval na akci.... |
|
 | |
Checkman Clone Commander

Poeet p?íspivku: 2441 Vyznamenání: Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date: 24. 04. 08
 | Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Sun 4 Jan - 10:18 | |
| Republiková loď - Orbita Geonosis Lera se na tebe podívala a řekla:Hele je to jenom záchranná mise...Co se může stát??? Připravte se...Přistáváme...Řekl mistr Windu a loď zanedlouho přistála na písku a z ní pomalu začali vycházet všichni jediové...Lera se držela u tebe a když jste vycházeli nedaleko byla Geonosanská aréna Petranaki,kde měli být údajně vězněni... Všichni se připravte...Řekl mistr Windu a všichni si odepnuli z opasku světelný meč... Zrovna jste šli do arény,všichni jinudy...Lera šla s tebou a když jste vyšli,uprostřed arény byli všichni zajatci na nějakém zvířeti a kolem nich byly droideky... Všichni zapli meč a skočili do arény... Kde se to zanedlouho začalo hemžit droidy... |
|
 | |
Riven Fall Padawan

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Sun 4 Jan - 10:31 | |
| Geonosis, Bojová aréna:
Když jsme přišli do té arény osvobodily jsme Anakina Skywalkera, Obi-Wana Kenoboho, senátorku Amidalu ze spáru droidek.Poté co jsme zničili droideky tak se droidi začali sjednocovat do středu arény kde všichni jediové stáli. Hm..co příjde teď finální bitva proti těm plecháčům?Hm..Jen jsem tam tak nečině stál a čekal co se bude dít, Lera byla vedle mě tak bys me jako dřive sjednotily síly proti nim. Těch droidů kolem nás bylo opravdu hodně, mistr Windu šel nahoru tam kde stál Dooku a byli jsme zvědaví co se stane... |
|
 | |
Checkman Clone Commander

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Sun 4 Jan - 16:14 | |
| Geonosis, Bojová aréna: Mistr Windu přiložil meč ke krku nějakému mandalorianovi a chvíli se bavil s Dookem a potom po něm začaly střílet droidi a on chvíli odrážel střely a potom skočil k vám a droidi začaly střílet po všech jediích a ti je kosili,půlili a ničili... Lera vedle tebe jich pár sundala odraženými střelami a potom jich pár rozsekla elegantní otočkou a podívala se na tebe... Usmála se a začala dále ničit droidy a už pár jediu se nedokázalo ubránit střelám a byli zasaženi,zraněni nebo zabiti... Projela tebou vlna lítosti a také vzteku když jsi viděl ty mrtvé jedie... |
|
 | |
Riven Fall Padawan

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Sun 4 Jan - 17:00 | |
| Geonosis, Bojová Aréna:
Když jsme bojovali proti droidům a viděl jsem jedie umírat zmocnil se mě vztek.Rozeběhl jsem se proti nim a začal kombovat styly a útočit na ně.Nejspíš to bylo špatně, že jse mě zmocnil vztek, ale hlavně jsem chtěl porazit ty droidy, kteří nás ohrožovaly.Droidi pořád přicházeli nakonec začaly přicházet super battle droidi a bylo sněmi těžké pořízení. Battle drouidova střela mě škrtla levou ruku nachvíli jsem spadl, ležel pak jsem vztal a zaútočil na droida a rozsekal ho. |
|
 | |
Checkman Clone Commander

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Wed 7 Jan - 14:47 | |
| Geonosis, Bojová aréna: Droida jsi sice zničil ale zastoupilo ho dalších deset...Sice to byly droidi typu B-1 skoro neškodní ale jejich síla je počet a tu ted právě měli... Rivene!!!Problesklo ti hlavou a otočil jsi se na Leru,která se bránila třem superbattle droidum v rohu areny u nejakeho sloupu a skoro už nestíhala... |
|
 | |
Riven Fall Padawan

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Wed 7 Jan - 15:04 | |
Když jsem viděl Leru jak nestíhala přesile super battle droidům, tak jsem se pokoušel probojovat až j ní. Do cesty se mi pořád pletli B-1 musel jsem je ničit, ale věděl jsem, že si musim pospíšit.Nemohl jsem tak Leru nechat, aby tolik SBD se jí znažila zabít.Tak jsem utíkal přes celou arénu, protože při boji se nás snažili odřiznout od celku. Rivene, pospěš si musíš Leře pomoct.Snažil jsem se co to šlo už jsem byl blízko, až nakonec se mi do cesty připletli dalši SBD.Kolik jich to bože jěště bude.Tak jsem se postaral o prvního.Lero...vydrž už tam budu, ještě chvíli vydrž!!Nakonec jsem zničil druhého i třetího a doběhl jsem k Leře a podpořil ji.... |
|
 | |
Checkman Clone Commander

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Wed 7 Jan - 15:22 | |
| Geonosis, Bojová aréna: S tvou pomocí se Lera ubránila a droidi byly zničeny...Ty ale hned zastupují další a proto vám zbylo pár vteřin na oddych... Rivene...Chtěla jsem ti říct že.....AAAAARGGGHHH Zařvala a spadla na zem ranou jednoho droida do břicha...Rivene...Neopouštěj mě... |
|
 | |
Riven Fall Padawan

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Wed 7 Jan - 15:33 | |
Když Leru zasahli tak jsem se naštavl a zničil vše kolem sebe.Kolem toho všeho ještě ktomu všude lítali střeli z blásterů kolem mě.Měl jsem se rozhodnout mezi bojem a Lerou a zvolil jsem obě, protože jsem nechtěl aby Lera zůstala sama, tak jsem bojoval blízko ní a chránil sebe a jí před droidy.Droidi pořád a pořád vycházeli a chtěl jsem, aby to už skončilo.Bránil jsem Leru hlavně před droidy blízko ní.To se ty droidi nikdy nevyčerpaj.A přál jsem si, aby to zvládla.Lero vydrž si silná už to bude jsem blízko..Křičel jsem aniž by mě slyšela.To ti droidi nemaj dost? A pokračoval jsem v boji.Bojoval jsem do posledních sil.A doufal jsem na zázrak.... |
|
 | |
Checkman Clone Commander

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Wed 7 Jan - 15:46 | |
| Geonosis, Bojová aréna: Lera byla v bezvědomí ale jestli žila,tos nemohl zkusit vypátrat v síle protože by ses stal nechráněným proti střelám a byl bys určitě zabit... Uviděl jsi bývalého mistra Lery Grendera jak se k vám snaží přiblížit spolu s tvým mistrem ale ani nedošli do půlky cesty a byli zastřeleni ale od Lery ses nemohl oddálit,neboť by byla nechráněna a droidi by ji dorazily... |
|
 | |
Riven Fall Padawan

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Wed 7 Jan - 15:53 | |
Když jsem viděl naše mistry jak se snaži k nám doplížit, a pak jak je zabili.Myslel jsem si, že je to konec protože yž nás moc nezbývalo.Od Lery jsem nemohl odejít už totiž nás obklíčili na tolik, že jsem měl co dělat nás ubránit. Ale bránil jsem nás co to šlo a doufal, že nám nějaký mistr pomůže.Nebo to nejspíš nepřežiju ani já... |
|
 | |
Checkman Clone Commander

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Wed 7 Jan - 16:01 | |
| Geonosis, Bojová aréna: Všude bylo mnoho těl mrtvých jediu a zničených droidu...Pak jakoby ti do ruky vletěl meč Lery a aktivoval se... Měl jsi ted dvakrát větší šanci na ubránění se... Chvíli jsi se bránil a potom jako kdyby mezi tebe a Leru vletěla střela a odmrštila tě až do středu arény a Leru to odmrštilo k vám... V kruhu byli přeživší jediové a Lera...Mistr Windu se chvíli vybavoval s Dookuem a potom k vám přilétli nějaké lodě-nejspíše výsadkové- a zničily droidy... Vyzvedli vás a ty jsi byl s Lerou a jen s těmi vojáky v jednom výsadkovém člunu... Lera byla na nosítkách a vojáci ji ošetřovali a ty jsi z ní cítil že žije... |
|
 | |
Riven Fall Padawan

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Wed 7 Jan - 16:13 | |
| Geonosis, Bojová aréna
Ucítil jsem, že Lera žije a je v pořádku v dobrých rukou.Konečně nějaká pomoc dorazila a otočil se status bitvy na naši stranu.Konečně,..Lera je na nosítkách a já to přežil nic lepšiho se nemohlo stát.Byl jsem rád, že jsem to ve zdravý přežil, ale když jsem se podíval tam dolů natu padlé jedie přestal jsem se radovat.Mezi těmi padlými jedii byli také můj a Leřin mistr.Ale radoval jsem se jen chvíli, protože tato bitva není dokončena.Anakin a Obi-Wan pronásledovali Dookua a mi jsme měli na práci něco jiného.Zbavit se obchosní federace na této planetě.Konečně se začali sjednocovat síli s Coruscantu, ktéré sem přiletěli i s mistrem Yodou.A začali jsme se pouštět do další bitvy. Museli jsme zničit jádra z lodí ve kterých měli velitelství.A navíc vojáci se museli postavit Geonosanským válečníkům. Když jsem viděl pokrok bitvy tak jsem myslel, že vítěztví bude naše.... |
|
 | |
Checkman Clone Commander

| Předmět: Re: Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall Thu 8 Jan - 13:09 | |
| Geonosis, Bojová aréna Nějak jsi se dozvěděl že jsou ti vojáci kloni ale bitva ještě neskončila a mnoho klonů padalo za republiku... Pane letíme na to shromaždiště...Ozvalo se z pilotní kabiny... Mohutné kolosy AT-TE střílely po droidech a ti nedokázaly vzdorovat tomuto arzenálu a tak byly zničeni... Ovšem i AT-TE nevydrží všechno...Jeden halfire droid vystřelil raketu,která dokonale zamířila na kabinu pro řidiče a zničila celý stroj... Ovšem i ve vzduchu probíhala bitva...Stíhačky typu V-19 ničily supí droidy a naopak... Věděl jsi jen jediné...Pokud republika vyhraje,bude mít hodně veliké stráty... |
|
 | |
| | Prach smrti v ústech - Mise pro Riven Fall | |
|