|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10636 Age: 26 Vyznamenání: noční pták Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Obľúbená scéna Thu Feb 12 2009, 21:15 | |
| a jak dopadl, samotneho ho rozsekl Obi-wan tak me napada ze Obi ma nejake stesti na porazku sithskych ucedniku no ten styl, hrdost tezko zjistit co je z toho pravdy, kdyz se furt ksichti jak kdyby snedl citron nahodou Vader je hrdost sama pozadoval snad nekdy vyrovnany boj? pac v te masce a s tim astmatem se musi tezko bojovat ne, sve protivniky porazil i tak :vad: |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 17698 Age: 69 Vyznamenání: Týpek celej v černým Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Obľúbená scéna Thu Feb 12 2009, 21:21 | |
| Jo, ale nikdo ho v dětství netýral a nechoval se k němu krutě (předpokládám, že ani Watto ne), takže to pak měl kapku snadnější. Navíc poznal lásku a byl to docela normální kluk. A obi-wan ho taky málem rozsekal, jenže odešel moc brzo. Maul se netváří jako by snědl citron. Náhodou se mi ty "škleby" líbí. A to, že byl hajzl, za to mohl jen a jen Palpy. U anakina si za to mohl z větší části on sám. |
|
 | |
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10636 Age: 26 Vyznamenání: noční pták Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Obľúbená scéna Thu Feb 12 2009, 21:27 | |
| no, nevim cepovani v chramu taky nemusi byt zrovna prochazka ruzovou zahradou Maula mel zabit Anakin mel se tam postavit i s droidekama a Anakin by je rozstrilel vsechny na malinkate kousicky potom by znicil ridici lod a bylo |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 17698 Age: 69 Vyznamenání: Týpek celej v černým Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Obľúbená scéna Thu Feb 12 2009, 21:30 | |
| To se filmařům asi zdálo jaksi neromantické. No cepování v chrámu... může být, ale stejně to neni Palpyho vymejvárna mozku. |
|
 | |
Mandalorian Grand Moff

| Předmět: Re: Obľúbená scéna Thu Feb 12 2009, 21:34 | |
| palpy, yoda, klonovaci imperialni akademie, rebelska propaganda vongove a jediove jediove a imperia v SW se mozky vymejvaj celkem casto |
|
 | |

| Předmět: Re: Obľúbená scéna Thu Feb 12 2009, 21:35 | |
| Prostě a na rovinu napiš, že Maula nemáš rád, já to přežiju. |
|
 | |
Mandalorian Grand Moff

| Předmět: Re: Obľúbená scéna Thu Feb 12 2009, 21:40 | |
| nemam ho rad nemiluju jej ale taky ho nenesnasim? je mi putna po nejakym takovym typkovi je to pro me jen lokalni postava, stejen jako Qui-Gon, nebo jak se pise a nebyt jeho obourucaku, tak ani pomalinku nevim kdo to byl |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24883 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Obľúbená scéna Fri Feb 13 2009, 08:18 | |
| | Darth Eternal Hatred napsal: | | A obi-wan ho taky málem rozsekal, jenže odešel moc brzo. |
Tady si dovolim nesouhlasit..Obi-wan neodesel brzo, kdyz Anakinovi usekl nohy a vylil si srdce, tak odesel aby se nemusel divat, jak Anakin trpi a umira..Sam predtim rikal Yodovi, ze Anakina nedokaze zabit..Takze ho tam nechal, stejne to vypadalo ze to Anakin neprezije.. |
|
 | |
Xavier Inkvizitor

Poeet p?íspivku: 2378 Registration date: 26. 08. 08
 | Předmět: Re: Obľúbená scéna Fri Feb 13 2009, 09:44 | |
| tak vzhledem k tomu jak dopadl jejich vzájemný souboj tak bys mohla DEH uznat že na něm něco bude. |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 24883 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Obľúbená scéna Fri Feb 13 2009, 11:22 | |
| | Xavier napsal: | | tak vzhledem k tomu jak dopadl jejich vzájemný souboj tak bys mohla DEH uznat že na něm něco bude. |
Jako na Obi-wanovi? Vsak ja netvrdim, ze neni dobrej, rekla sem jen ze Anakina proste nechtel zabit, vedel, ze ho musi zastavit, ale Ani byl jeho zak, pritel, povazoval ho za bratra a tak ho proste nechtel dodelat..Zrejme si myslel ze zemre, nemohl tusit ze prileti "zachranar" Sidious a z Anakina udela chodici stroj.. |
|
 | |
Derk Yall Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10358 Age: 19 Registration date: 03. 02. 08
 | Předmět: Re: Obľúbená scéna Fri Feb 13 2009, 11:26 | |
| Tak mě napadá? Proč nechal Obi anakina trpět bolestivou a pomalou smrtí? Kdyby mu na něm opravdu záleželo, ukončil by jeho trápení. _________________ Přežil jsem turecké star wars  |
|
 | |

| Předmět: Re: Obľúbená scéna Fri Feb 13 2009, 13:15 | |
| Tak me prislo ze uz ho dost znicilo to, jak s nim musel bojovat a tak radsi odesel nez aby mu musel zasadit posledni ranu..Zni to sice sobecky, ale tak asi by ho proste nemohl dorazit.. |
|
 | |
Xavier Inkvizitor

Poeet p?íspivku: 2378 Registration date: 26. 08. 08
 | Předmět: Re: Obľúbená scéna Fri Feb 13 2009, 14:20 | |
| Nebo mu temná strana našeptala aby ho nechal trápit a umírat ho dlouho a bolestivě. |
|
 | |

| Předmět: Re: Obľúbená scéna Fri Feb 13 2009, 14:32 | |
| | Mandalorian napsal: | nemam ho rad nemiluju jej ale taky ho nenesnasim? je mi putna po nejakym takovym typkovi je to pro me jen lokalni postava, stejen jako Qui-Gon, nebo jak se pise a nebyt jeho obourucaku, tak ani pomalinku nevim kdo to byl |
já ho mam ráda a budu za něj bojovat (jééžkovy zraky, to zní fakt blbě) ....jo, je mi to jasné, každej ho rád mít nemůže, stejně jako mě nebo tebe. |
|
 | |

| Předmět: Re: Obľúbená scéna Fri Feb 13 2009, 15:16 | |
| | Xavier napsal: | | Nebo mu temná strana našeptala aby ho nechal trápit a umírat ho dlouho a bolestivě. |
No, to je taky moznost, ale myslim ze spis ne |
|
 | |
|