|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
William Kiffar Jedi

Poeet p?íspivku: 1038 Age: 24 Registration date: 04. 07. 08
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Mon Jan 19 2009, 14:34 | |
| Tak na co ten tým okolo Warda je? Když maj oprávnění udělovat canonicitu, tak ať to dělaj důsledně a jasně. Canon - necanon. A ne padesát dalších podúrovní. _________________

|
|
 | |
Lance Stone Sniper

Poeet p?íspivku: 8321 Age: 319 Vyznamenání: F.R.E.A.K. Registration date: 15. 06. 08
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Mon Jan 19 2009, 14:41 | |
| Tim ze se pridavaji nove postavy vznikaji i nove pribehy. Mozna uz to neni uplne idealni, ale jestli se to drzi nejakych aspon zakladnich smernic, tak se to nest da. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts   |
|
 | |
Prophet Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 101 Registration date: 17. 06. 10
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Sun Jun 20 2010, 13:06 | |
| Abych se vyjádřil k tématu ,tak sem zjistil že hodně lidí kolem je nikdy neviděli Star wars, což sem byl v šoku.Dokonce skoro nikdo ve třídě nevěděl ,ani nikdy neslyšel o Darth Vaderovi...Hrozné  |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 17693 Age: 69 Vyznamenání: Týpek celej v černým Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Sun Jun 20 2010, 17:42 | |
| No, tak jako ne každý zná star wars, ale někdy mě docela pobaví že když o tom vyprávím někomu staršímu, dejme tomu 40 letému: "star wars... no to je takové sci-fi ze 70. let"  a dotyčný neví o co jde. No je pravda že tou dobou se to sem nedostalo, ale jako předpokládám že kdo je Darth Vader ví asi každý,no kromě malých dětí a 80 letých seniorů  |
|
 | |
Prophet Rytíř Jedi

Poeet p?íspivku: 101 Registration date: 17. 06. 10
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Sun Jun 20 2010, 17:52 | |
| Star Wars je kult a já vždycky myslel ,že o něm slyšel snad každý.No jejich chyba. |
|
 | |
Padme von Kell Císařova ruka

Poeet p?íspivku: 24872 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Mon Jun 21 2010, 08:36 | |
| tak, nezda se mi pravdepodobny, ze by o nich nikdy nekdo neslysel, spis si treba pak nespoji postavy..Ale je mozny ze existujou uplny SW analfabeti, ale ti nevedi o co prichazej  |
|
 | |
adys Adept

Poeet p?íspivku: 25 Registration date: 23. 07. 10
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Wed Aug 04 2010, 08:10 | |
| horší jsou ti kteři říkají, že je to pěkná blbost  s tou "canonicitou" je to blbý vychází milióny knížek, komiksů, her atd. vše od různých tvůrců.. a pak je v tom nehoráznej bordel a hardcore fanoušci jsou nas*aní  |
|
 | |
Potan von Kell Supreme Commander

Poeet p?íspivku: 20697 Age: 18 Vyznamenání: HZSSA Registration date: 31. 01. 08
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Wed Aug 04 2010, 10:54 | |
| |
|
 | |

Poeet p?íspivku: 24872 Vyznamenání: ZSSPA, Císařova tlapka :) Registration date: 17. 01. 09
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Wed Aug 04 2010, 10:58 | |
| Jo, je fakt, ze knizky a komixy se snazili sjednotit a udelat z toho komplex..pak prijdou LA a vsechno jde do hajzlu.. |
|
 | |
HoLoW Adept

Poeet p?íspivku: 33 Age: 21 Registration date: 22. 02. 09
 | |
 | |

| Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Sat May 07 2011, 22:46 | |
| Hm, to mi pripomina, jak mi kamaradka vypravela, ze byly s jeste jednou spoluzackou u jednoho kluka doma (pritel one spoluzacky) a kluci si tam pousteli maraton SW... Holky to nebavilo, takze byly nekde v kuchyni a kamoska mi rikala, jak je kluci furt okrikovali, kdyz je rusily.. No, ja ji na to rekla, ze bych asi cumela s klukama a buzerovala je at sou zticha taky |
|
 | |
Darth Eternal Hatred Supersith

Poeet p?íspivku: 17693 Age: 69 Vyznamenání: Týpek celej v černým Registration date: 18. 01. 09
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Sun May 08 2011, 12:53 | |
| je pravda že holek, co mají rádi sw znám rozhodně mín než kluků, co rádi sw, i co jsem chodila do sokola loni, tak tam byly holky kolem 12 let a když jsem jim říkala, že mám ráda star wars, řekly že to nesnáší proto že o tom mluví pořád kluci u nich ve třídě  hehe, mám zájmy jako 12 letí kluci |
|
 | |
Lance Stone Sniper

Poeet p?íspivku: 8321 Age: 319 Vyznamenání: F.R.E.A.K. Registration date: 15. 06. 08
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Sun May 08 2011, 18:01 | |
| |
|
 | |
ScorpiO Dark Lord of the Sith

Poeet p?íspivku: 3705 Age: 24 Registration date: 07. 02. 08
 | Předmět: Re: Oblíbenost Star Wars Sun May 08 2011, 18:16 | |
| ja musim taky rict ze z me zkusenosti maji sw radeji starsi kluci. resp ti mali to treba zerou ale jen chvilku a pak je to pusti. ale ti keri to zerou dlouhodobe nebo trvale, tak sou vetsinou starsi, tak od sestnacti navrch a znam hodne lidi. keri sou v mem veku nebo aspon nad dvacet. _________________  "Those, who beg for mercy are too weak to deserve it." - Darth Bane, Dark Lord of the Sith "Behold. I am Revan reborn and next to me, You are nothing" - Revan to Darth Nyriss the Dark Lord of the Dark Council. |
|
 | |
|