|
|
| | Pryč z domu (výcvik for LaMpA) | |
| |
| Autor | Zpráva |
|---|
Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10999 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sat Oct 04 2008, 21:03 | |
| Bespin, Oblačné městoStál jsi v jednom koridoru, který spojoval dva průslové areály, jak stálo v tom lístku, který ti včera nechal ten neznámý cizinec. V tom lístku nebylo jen toto. Stálo tam Zítra v 8:10 ráno koridor 4B mezi Nitri Chemical a Nitri Industries tvé činy rozhodnou
Pyr Tarre Byl jsi tu právě včas, ale nikdo tu nebyl. To ti tak ještě scházelo, otec tě poslal pro zboží a jestli se teď zdržíž čekáním, tak bude doma peklo. Počkal jsi pár minut a zvažoval jestli nejít pryč. Zaslech si kroky a otočil ses tím směrem v naději, že to Tarre, ale byla to nějaká žena. Nechtěl jsi se dát vidět a tak jsi se schoval do ůzké, slepé uličky. Žena si tě nevšimla a pokračovala dále. Najednou vyjekla a ty jsi slyšel nějaký mužský hlas Ale, ale, to nevíš že toulat se sama může být nebezpečné? a další muž přitakával Dokonce smrtelně nebezpečnéžena se dala do běhu, ale ten netrval dlouho. Muži ji srazili na zem přímo před vstupem do slepé uličky, ve které jsi byl a začali ji šacovat. Pomóczakřičela ta ženská a dostala od jednoho z těch mužů ránu do hlavy |
|  | | LaMpA SPAMER

Poeet p?íspivku: 914 Age: 19 Vyznamenání: Král Spamerů Registration date: 01. 02. 08
 | Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sat Oct 04 2008, 21:40 | |
| koridor 4B mezi Nitri Chemical a Nitri Industries
Nejdříve jsem se rozmýšlel co udělat ale najednou jsem vylezl ze svého ůkrytu a šel jsem za tou zmítající se ženskou. Nechte ji být Vykřikl jsem na ty dva Obrovské chlapy.Ti se na mne podívali jakko kdyby mne chtěli na místě zabít.Ani o kousek jsem necouvnul a podíval se do jejich očí.Viděl jsem v ní čirou nenávist ke všemu co jim stálo v cestě.Najednou jsem pozvedl ruku a jeden s tech chlapku spadnul na zem jako kdyby ho někdo podkop.Divil jsem se sám ale udělal jsem to já.Najednou jsem pocítil čirou nenávist a udělal jsem to stejné na toho druhého chlápka ale ten jenom nespad ale odletěl tak2 metry dozadu a zlomil si nos při dopadu na zem.Podíval jsem se na toho prvního ale ten se postavil a začal utíkat.Jak se postavil i ten druhý bylo vidět že mu s nosu tryská krev.Po chvíli až se vzpamatoval tak se podíval na záda svého partnera a po chvíli ho následoval.Podíval jsem se na tu ženu a řekl: Vypadni odcaď a už sem nikdy nevstupujTa se zvedla a ze strachem v očích se na mne podívala.VypadniVykřikl jsem. |
|  | | Mandalorian Grand Moff

Poeet p?íspivku: 10999 Age: 26 Vyznamenání: Synek von Hau Registration date: 16. 05. 08
 | Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 17:20 | |
| Bespin, Oblačné město, koridor 4B
Žena utekla a ty jsi tam zůstal sám. Už ses chystal k odchodu, ale zaslechl si za sebou kroky. Chtěl jsi toho přicházejícího zahnat jako ty chlapy, ale byl to Tarre. Byl jsi rád, že už konečně přišel ale na jeho chůzi tě neco zaráželo. Kráčel přímo k tobě majestátním krokem, tvář bez výrazu a v očích chlad. Zastavil se u tebe a než si ho stačil pozdravit řekl jen Proč si to udělal? |
|  | | LaMpA SPAMER

Poeet p?íspivku: 914 Age: 19 Vyznamenání: Král Spamerů Registration date: 01. 02. 08
 | Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 17:43 | |
Nechtěl jsem aby nás tady někdo rušil a ten řev se nedal vydržet.
Řekl jsem a podíval jsem se mu do očí, ale měl je ještě chladnější než před tím.Trochu jsem se polekala ale neucouvnul jsem ani kousek. |

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 17:53 | |
Prakticky založený, to je tvoje plus. Sice malé, ale lepší než nic řekl Tarre celkem příjemným tónem, ale pak pokračoval stejným tónem, kterým mluvil předtím. A kdyby neřvala, co bys udělal? |
|  | | LaMpA SPAMER

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 18:52 | |
| Díval se jak ji znásilňují. Řekl jsem a usmál jsem se.Podíval jsem se na Tarra a přestal jsem se smát.S jeho tváře jsem měl ještě trochu strach.Byl chladný a nesmlouvavý, ale to mi připadalo normální a přirozené na něm. |

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 18:58 | |
Dobře tedy, základní test si splnil, tak tě pár věcí naučím porozhlédl se po celém koridoru a kdybys chtěl, mohl bys být můj učedník, ale to by znamenalo opustit domov a takové podobné věci co se vysílají v holodramatech vydal se na cestu a ukázal ti ať ho následuješ Na někoho síly neznalého bylo to co si s nimi provedl značně působívé. Na co si přitom myslel?
Naposledy upravil Mandalorian dne Sun Oct 05 2008, 19:03, celkově upraveno 1 krát |
|  | | LaMpA SPAMER

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 19:01 | |
Nevěděl jsem co mám říct.Opustit rodinu, ikdyž jsem je neměl moc v lásce bylo něco co by mě aspoň trochu poznamenalo a tak jsem řekl: Chci být vaším učedníkem, mistře A podíval se do očí Tarra. A s tím co jsem před chvílí udělal tak nevím jak jsem to udělal.Bylo to tak náhle že jsem si to ani neuvědomil. Řekl jsem a pořád se mu díval do očí.Byly stále chladné. |

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 19:33 | |
Dobře tedy, můj učedníku řekl Tarr a dokonce se na tebe usmál, ale ne nadlouho Pamatuj, i když jsi teď učedník, tak pokud uděláš nějakou hovadinu co upoutá pozornost Jediů, tak stebou rychle skoncuju dál sjte šli mlčky. Teprve když jste došli k proluce mezi dvěma bodovami, odkud byl vidět pěkný západ slunce, prolomil tvůj mistr mlčení Cítím tvé obavy, ohledně odchodu z domova, ale přeměň své obavy, svůj strach v něco co tě posílí. Něco co tě nebude držet zpátky a umožní ti to rozvinout své schopnosti a dá ti takovou moc, o jaké se ti nikdy nesnilo. V něco takého, co jsi cítil při té potyčce s těmi muži v tom koridoru. Až se to naučíš ovládat, tvé schopnosti budou pro omezence nadpřirozené mistr se nahnul přes zábradlí a vytáhl odtamtud nějaký válec zabalený do látky. Látku z něj odmotal a hodil přes zábradlí. Z válce se vyklubala vibročepel, kterou ti tvůj mistr podává Brzy započne tvůj výcvik s naší charakteristickou zbraní, světelným mečem, ale dokud si ho neuděláš, používej zatím toto. Opětjste se dali do pohybu a zastavili jste se, před tvým domovem Tak a teď si běž pro své věci a řekni jim, že se nevrátíš hodně dlouhou dobu, pokud vůbec |
|  | | LaMpA SPAMER

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 20:40 | |
Ano, mistře. Řekl jsem a bežel jsem do domu.Tam mě čekalo nepříjemné překvapení.Můj otec když jsem si zabalil věci přišel ke mě a chytil mne za límec. Otče nech toho.Zařval jsem a podíval se zlostným pohledem na něj. Kam si myslíš že jdeš?Řekl Otec Jdu tam kde mne nenajdete a nech mne na pokoji. Řekl jsem a vytáhnul jsem vibroblade a namířil jsem jej na něj.Otec se zlekl a začal ustupovat.Až přišel ke dveřím mého pokoje tak se zastavil a řekl: [b]Nikam nepůjdeš.Zůstaneš tady a budeš poslouchat.Zlostí jsem se neudržel a mách jsem vibročepelí směrem k němu.Nevěděl jsem že to dokáže i zabít a myslel jsem si že jen otce nějak poškodím, ale místo toho padl k zemi mrtev.Vůbec jsem nelitoval toho co jsem udělal.Vyšel jsem z pokoje a šel ven kde na mne čekal Tarra. |

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 20:59 | |
| Bespin, Oblačné město
Tarre se podíval na tvoji vibročepel zbarvenou ithoriánskou krví a místo komentáře ti podal kus hadru na otření krve. Vyrazili jste dál k okraji a Tarre opět začal za chůze jako obvykle Je dobře že nelituješ, ale neudělal jsi to co si chtěl. Chtěl jsi ho zranit a teď je mrtvý. Zřejmě dost dobře neovládáš boj s čepelí. ta poslední slova řekl tónem, ve kterém se mísilo kárání žáka s pobavením.Otočil jsi se na Tarra a jen tak tak ses vyhl jeho čepeli. Nevěděl jsi jestli tě nezasáhla kvůli tvé rychlosti, nebo kvůli tomu, že tě nechtěl zasáhnout. Odskočil jsi a čepel se opět mihla kolem tebe. Po tom si vytáhl svoji čepel a připravil se k boji. Tarre se na tebe jen usmál. |
|  | | LaMpA SPAMER

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 21:22 | |
| Bespin, Oblačné město
Podíval jsem se na Tarra a připravil se na další úder.Při dalším útoku od Tarra se mi mihl vibroblade kolek levého ucha a tak jsem uskočil a připravil se na jeho další útok.Tarra na mne zaůtočil a já tu ránu odrazil a podíval se mu do očí.
(Víš co bych chtěl slyšet?Jak se Ithoriane smějí.To musí být fakt humáč) |

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 21:41 | |
| Bespin, Oblačné město
Tarra udělal sérií výpadů, které jsi vykryl a při některých tvých krytech jen přikyvoval hlavou. Poté se kousek vzdálil, zatočil v ruce se svojí čepelí a zvolal Neměl by ses jen bránit, dáváš tak soupeři možnost přichystat na tebe past nebo k tomu, aby přišel na to, ja tě porazit a pomocí síly po tobě hodil jednu popelnici.
(Ithoriani se nesmějí, v KOTORech si nepamatuji na žadného co by se smál) |
|  | | LaMpA SPAMER

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Sun Oct 05 2008, 22:24 | |
| Bespin, Oblačné město
Uskočil jsem před letící popelnicí a podíval se na tarra.Tenn se jen usmál a smetl mne druhou popelnicí.Než jsem se vyhrabal s toho humusu tarra už stál u mne a smál se od ucha k uchu.Vstal jsem a setřepal ten bordel z oblečení.Podíval se na Tarra ale on se už nesmál. |

| Předmět: Re: Pryč z domu (výcvik for LaMpA) Mon Oct 06 2008, 22:48 | |
| Bespin, Oblačné město
S tím bordelem na sobě by si dokázal rozesmát každého nepřítele a ani já nejsem vyjímkou řekl Tarre a stál před tebou, čepel skloněnou a přejížděl očima z tebe na hromádku bordela co byla pod tebou a zase zpátky To je vše co dokážeš? To si tak nešikovný? Víš co si myslím? Že je možné, že se tvůj otec nabodl na tvoji čepel sám. Asi se na tebe už nemohl dívat. pokračoval Tarre, zatočil svojí čepelí v ruce, zaujal bojový postoj Nešetři mě, já tě šetřit nebudu |
|  | | | | Pryč z domu (výcvik for LaMpA) | |
|
| | Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|